ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Οι τιμές της online αναζήτησης  συμπεριλαμβάνουν την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των τροχών σας, καθώς και 24% Φ.Π.Α. Κατά την αλλαγή των ελαστικών σας, τοποθετούμε καινούρια αντίβαρα και αντικαθιστούμε τις βαλβίδες στεγανοποίησης με καινούριες. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, με συνέπεια και σεβασμό στις επιλογές και την ασφάλειά σας. Κλείστε το ραντεβού σας  tora-elastika.gr και αντικαταστήστε τα ελαστικά σας σε ένα πραγματικά φιλικό περιβάλλον.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Από την Εθνική οδό προς Πειραιά)

  1. Κατευθυνθείτε στην Λεωφόρο Κηφισσού προς Πειραιά 
  2. Πάρτε την έξοδο προς Νίκαια (ΙΚΕΑ)
  3. Στρίψτε δεξιά στην Πέτρου Ράλλη πρός Νίκαια και παραμείνετε στην αριστερή λωρίδα
  4. Στην Πέτρου Ράλλη 188, στα δεξιά σας, βρίσκεται η ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (Από Πειραιά προς Βόρεια Προάστια)

  1. Κατευθυνθείτε από Πειραιά στην Λεωφόρο Κηφισού
  2. Πάρτε την έξοδο προς Νίκαια
  3. Στρίψτε αριστερά προς Πέτρου Ράλλη και παραμείνετε στην αριστερή λωρίδα
  4. Στην Πέτρου Ράλλη 188, στα δεξιά σας, βρίσκεται η ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλλιρόης, Αθήνα

Οι τιμές της online αναζήτησης  συμπεριλαμβάνουν την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των τροχών σας, καθώς και 24% Φ.Π.Α. Κατά την αλλαγή των ελαστικών σας, τοποθετούμε καινούρια αντίβαρα και αντικαθιστούμε τις βαλβίδες στεγανοποίησης με καινούριες. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, με συνέπεια και σεβασμό στις επιλογές και την ασφάλειά σας. Κλείστε το ραντεβού σας στο δίκτυο καταστημάτων tora-elastika.gr και αντικαταστήστε τα ελαστικά σας σε ένα πραγματικά φιλικό περιβάλλον.

ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, Οδός Η

Στο συμβεβλημένο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης μπορείτε εκτός από την αλλαγή των ελαστικών σας να επωφεληθείτε και από προνομιακές τιμές για ολοκληρωμένο Servive στο αυτοκίνητό σας. Διαθέτουμε επίσης άρτια εξοπλισμένο Φανοποιείο και Βαφείο αυτοκινήτων. Η επί δεκαετίες εμπειρία μας πάνω στο χώρο του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την πληρότητα του εξοπλισμού μας, μπορεί να δώσει λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Οι τιμές της online αναζήτησης ελαστικών ισχύουν και για το Ηράκλειο Κρήτης και συμπεριλαμβάνουν την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των τροχών σας, καθώς και 24% Φ.Π.Α. Κατά την αλλαγή των ελαστικών σας, τοποθετούμε καινούρια αντίβαρα και αντικαθιστούμε τις βαλβίδες στεγανοποίησης με καινούριες.

Απευθείας γραμμή : 6945891028
Υπεύθυνος επικοινωνίας: κ. Κρασανάκης

 

kriti1kriti2

Για εσάς που προγραμματίζετε το επαγγελματικό σας ταξίδι ή τις διακοπές σας στο Ηράκλειο Κρήτης η ενοικίαση ενός οικονομικού οχήματος είναι ένα click μακριά!

Simple Rent a Car Ηράκλειο Κρήτης

κάλεσε τώρα!
Facebook