
Τα ελαστικά της χωματουργικής βιομηχανίας, ελαστικά ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων όσων αφορά τα φορτία και τις δυνάμεις τριβής είναι μία νέα πρόκληση για την Continental. Η Continental χρησιμοποιεί τη νέα της γόμα στα ελαστικά RDT- Master, περιμένοντας να γίνει η πρώτη επιλογή στα ελαστικά φορτηγών που δουλεύουν στα ορυχεία και τα λατομεία.
Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές ελαστικών για λατομεία και ορυχεία είναι το σκληρό και τραχύ έδαφος καθώς και τα βράχια τα οποία βρίσκονται στο έδαφος που κινούνται τα λάστιχα των φορτηγών. Η δουλειά των ελαστικών αυτών γίνεται ακόμη δυσκολότερη συνυπολογίζοντας τις απότομες μανούβρες που υποβάλουν τα λάστιχα σε στροφές κάθετες ως προς τον άξονά τους. Εδώ έρχεται η Continental να παράγει ένα λάστιχο με γόμα ανθεκτική στα κοψίματα και αντοχή ικανή να διατηρήσει τα ελαστικά για μήνες σε λειτουργία.
Επιλέξτε ελαστικά Continental και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία αλλά και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σημαντικό παράγοντα στην οικονομία που περιμένουμε από ένα ελαστικό βαριάς χρήση.