ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ | ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είστε το επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Ξεκινώντας από την επιχείρηση μας και τους συνεργάτες της, χτίζουμε καθημερινά τις καλύτερες συνθήκες για εσάς. Έχουμε εξασφαλίσει ένα πραγματικά οικονομικό  τιμοκατάλογο και  θέλουμε οι εντυπώσεις σας να είναι οι καλύτερες. Γιατί η άποψή σας μετράει!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Έχοντας μεγάλη πορεία στο χώρο μας, διαπιστώσαμε ότι η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια όλα τα στάδια που έχουν να κάνουν με την αλλαγή των ελαστικών σας. Από την ενημέρωσή σας έως και την σωστή τοποθέτησή ή αποστολή τους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι τροχοί σας είναι η ειδικότητά μας. Είναι ευθύνη μας οι παρεχόμενες υπηρεσίες και οι τιμές πώλησης να μην αποτελούν μέριμνά σας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να μας επιλέξετε. Ακούγεται απλό όμως δεν είναι. Πίσω από την αλλαγή των ελαστικών σας κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα και ένα δίκτυο συνεργατών έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Θέλουμε η επιλογή σας να είμαστε εμείς!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ:

ΘΗΒΩΝ 263

 122 44 ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: +30 216 900 17 80

E-MAIL
info@tora-elastika.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Καθημερινά: 08:00′ – 20:00′
Σάββατο: 08:00′ – 15:30′
Κυριακή: κλειστά

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώνοντας την φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από τον ιστότοπό μας

κάλεσε τώρα!