Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

logo2

ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ | ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Η επιχείρηση του κ. Μαγγανάρη Μιχ. Αναστάσιου, ο οποίος δραστηριοποιείτε στο χώρο των ελαστικών από το 2000, εμπορεύεται επώνυμα ελαστικά και ζάντες αυτοκινήτων. Σε ένα αντικείμενο καθημερινής κατανάλωσης έχουμε οκτώ λόγους για να μας επιλέξετε.

1. Έχουμε πραγματικά χαμηλές τιμές.
Προσπαθούμε και διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές, σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής μας.

2. Παρέχουμε ευκολίες πληρωμής.
Σε επιλεγμένα προϊόντα κάνουμε άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες για να μπορείτε να κινείστε με την ασφάλεια που σας δίνει ένα σετ καινούριων ελαστικών

3. Είμαστε κοντά σας.
Τα τέσσερα σημεία παρουσίας μας στην Αττική, διευκολύνουν την προσέλευσή σας σε όσο το δυνατόν μικρότερη απόσταση από τον τόπο κατοικίας σας.

4. Είμαστε ξεκάθαροι.
Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, παίρνετε αυτό που έχετε επιλέξει στην σωστή τιμή.

5. Είμαστε εκσυγχρονισμένοι.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται παραγγελίες και πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Οι τιμοκατάλογοί μας είναι αναρτημένοι στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και ανανεώνονται με συνέπεια και υπευθυνότητα διατηρώντας πάντα το δικό σας όφελος.

6. Παραμένουμε δίπλα σας.
Ακόμη και μετά την τοποθέτηση των ελαστικών σας είμαστε εκεί. Έπειτα από 15.000 km από την τοποθέτησή τους, αλλάζουμε θέση στα ελαστικά σας έτσι ώστε να επέλθει ομοιόμορφα η φθορά τους.

7. Είμαστε ανθρώπινοι.
Είναι χαρά μας να λύσουμε όλες τις απορίες σας σχετικά με τα ελαστικά και τη σωστή χρήση τους. Μη διστάσετε να μας καλέσετε.

8. Τώρα Ελαστικά.
Είμαστε προσανατολισμένοι στην δική σας εξυπηρέτηση!

Οι τιμοκατάλογοί μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και με κάθε αγορά ελαστικών η τοποθέτηση και ζυγοστάθμισή τους είναι δωρεάν. Για εσάς που είστε εκτός Αττικής οι αποστολές γίνονται χωρίς χρέωση ως το τοπικό πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας.

tora-elastika-map-300x264

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είστε το επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Ξεκινώντας από την επιχείρηση μας και τους συνεργάτες της, χτίζουμε καθημερινά τις καλύτερες συνθήκες για εσάς. Έχουμε εξασφαλίσει ένα πραγματικά οικονομικό  τιμοκατάλογο και  θέλουμε οι εντυπώσεις σας να είναι οι καλύτερες. Γιατί η άποψή σας μετράει!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Έχοντας μεγάλη πορεία στο χώρο μας, διαπιστώσαμε ότι η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια όλα τα στάδια που έχουν να κάνουν με την αλλαγή των ελαστικών σας. Από την ενημέρωσή σας έως και την σωστή τοποθέτησή ή αποστολή τους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι τροχοί σας είναι η ειδικότητά μας. Είναι ευθύνη μας οι παρεχόμενες υπηρεσίες και οι τιμές πώλησης να μην αποτελούν μέριμνά σας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να μας επιλέξετε. Ακούγεται απλό όμως δεν είναι. Πίσω από την αλλαγή των ελαστικών σας κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα και ένα δίκτυο συνεργατών έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Θέλουμε η επιλογή σας να είμαστε εμείς!