Φιλοσοφία, αποστολή και στόχος μας εσείς

ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Ολη η ομάδα της tora-elastika.gr Mαγγαναρης
Εργάζεται με στόχο την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση
 
Ξεκινώντας από την επιχείρηση και τους συνεργάτες , χτίζουμε καθημερινά τις καλύτερες συνθήκες για εσάς.
 
ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
 
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Είστε το επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας «Μαγγάναρης». Ξεκινώντας από την επιχείρηση και τους συνεργάτες της, χτίζουμε καθημερινά τις καλύτερες συνθήκες για εσάς. Έχουμε εξασφαλίσει ένα πραγματικά οικονομικό  τιμοκατάλογο ελαστικών όλων των κατηγοριών και αναγκών και  θέλουμε οι εντυπώσεις σας να είναι οι καλύτερες. Γιατί η άποψή σας μετράει!
 
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
Έχοντας μεγάλη πορεία στο χώρο, διαπιστώσαμε ότι η καλύτερη εξυπηρέτηση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια όλα τα στάδια που έχουν να κάνουν με την αλλαγή και επισκευή των ελαστικών σας. Από την ενημέρωσή σας έως και την σωστή τοποθέτησή ή αποστολή τους ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι τροχοί σας είναι η ειδικότητά της. Είναι ευθύνη μας οι παρεχόμενες υπηρεσίες και οι τιμές πώλησης να μην αποτελούν μέριμνά σας.
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ
Στόχος μας είναι να την επιλέξετε. Ακούγεται απλό όμως δεν είναι. Πίσω από την αλλαγή των ελαστικών σας κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα και ένα δίκτυο συνεργατών έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανταποκριθουμε στις απαιτήσεις και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Θέλουμε η επιλογή σας να είμαστε εμείς!
 
Επώνυμα ελαστικά και ζάντες
Τηλ.: 216 900 17 80
Πέτρου Ράλλη 188, Νίκαια
Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *