Τεχνολογία ZPS

ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA

Advan Sport ZPS

ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Το νέο ελαστικό ADVAN Sport ZPS® (zero pressure system), αποτελεί μέρος της ναυαρχίδας των ελαστικών υψηλών επιδόσεων ADVAN Sport®.
Σχεδιασμένο για υπερυψηλές επιδόσεις παρέχει μέγιστη ασφάλεια σε συνθήκες μηδενικής πίεσης στο ελαστικό.
Με ένα μοναδικά νέο σχεδιασμό ενίσχυσης των πλαϊνών τοιχωμάτων του ελαστικού παρέχει υποστήριξη στο όχημα σε περίπτωση απώλειας του αέρα του ελαστικού.
Το ADVAN Sport ZPS® μπορεί να διανύσει μια απόσταση 80 χιλιομέτρων με μέγιστη ταχύτητα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα μετά την απώλεια της πίεσης του αέρα.
Ελαστικά Μηδενικής Πίεσης (ZPS)
Πληροφορίες Ασφάλειας
– Τα οχήματα που είναι αρχικά εξοπλισμένα με ελαστικά τεχνολογίας ZPS θα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών (TPMS). Ο εξοπλισμός αυτός είναι απαραίτητος για να ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση απώλειας του αέρα.
– Η

τοποθέτηση των ελαστικών

ZPS θα πρέπει να γίνεται σε μηχανήματα που διαθέτουν τον κατάλληλο προαιρετικό εξοπλισμό για το σωστό μοντάρισμα και ξεμοντάρισμα των ελαστικών ZPS.
– Τα ελαστικά τεχνολογίας ZPS εξασφαλίζουν την κίνηση του αυτοκινήτου μετά από την απώλεια πίεσης του αέρα. Σε συνθήκες μηδενικής πίεσης αέρα, είναι πιθανόν η εσωτερική φθορά του ελαστικού να μην είναι άμεσα αντιληπτή. Γι αυτό το λόγο συνιστάται ο λεπτομερής έλεγχοςτου ελαστικού εσωτερικά και εξωτερικά. Σε περίπτωση φθοράς συνιστάται η αλλαγή του ελαστικού.
– Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση ελαστικών τεχνολογί፠ZPS σε αυτοκίνητα που δεν είναι εξοπλισ“ένα από πρώτη τοποθέτηση με ελαστικά ZPS και δεν φέρoυν τον κατάλληλο εξοπλισ“ό (TPMS).
– Δεν επιτρέπεται η ταυτόχρονη τοποθέτηση ελαστικών τύπου ZPS και κοινών ελαστικών στο ίδιο αυτοκίνητο. Τα ελαστικά που τοποθετούνται θα πρέπει να είναι ίδιου τύπου και πάντα βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή του αυτοκινήτου.
Advan Sport ZPS
Runflat Technology
Δύναμη από το εσωτερικό του ελαστικού
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Μοναδική πλευρική ενίσχυση
Ειδικά μελετημένο μίγμα παραγωγής χαμηλής θερμότητας, υποστηρίζει το ελαστικό κατά την κίνηση με μηδενική πίεση αέρα.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Υποστηρικτικό υλικό στεφάνης
Το ειδικά μελετημένο υλικό υποστήριξης της στεφάνης παρέχει άνεση στην οδήγηση σε κανονικές συνθήκες και υψηλή ακαμψία σε κίνηση με μηδενική πίεση αέρα.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Ανθεκτική στεφάνη
Στεφάνη πολλαπλών στοιχείων, εξαγωνικού σχήματος, παρέχει τέλεια εφαρμογή του ελαστικού στη ζάντα για την αποφυγή ξεζανταρίσματος μετά από απώλεια πίεσης αέρα.
Κράτημα από το εξωτερικό του ελαστικού
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Ειδικό μίγμα γόμας πέλματος με χρήση νανοτεχνολογίας
Αύξηση της ευελιξίας και της αντοχής στην περιοχή επαφής πέλματος, για αύξηση της έλξης σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Περιφερειακές κυκλικές αυλακώσεις
Κυκλικές αυλακώσεις με διαφορετικά βάθη και γωνίες αποτρέπουν τη μονόπλευρη τριβή και μεγιστοποιούν την απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
Κατασκευή με αυλακώσεις στις αυλακώσεις
Έλεγχος της πίεσης φορτίου για βέλτιστο χειρισμό και ομαλή φθορά πέλματος.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ YOKOHAMA
ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Επώνυμα ελαστικά και ζάντες
Τηλ.: 210 69 22 220
Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *