ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AEOLUS TYRES

aeolus-tyres-4

Η αποστολή μας: απλά να κατασκευάζουμε καλά ελαστικά. Για τον καθένα

Στην ΑΙΟΛΟΣ ελαστικών παράγουμε κορυφαία ελαστικά κατηγορίας για τα αυτοκίνητα, SUV και μικρά φορτηγά. Ήδη απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης αρκετών εκατομμυρίων χρηστών σήμερα. Η ΑΙΟΛΟΣ επενδύει στην τεχνολογία των ελαστικών και διαθέτει ένα κέντρο state-of-the-art τεχνολογία, καθώς και τέσσερα ινστιτούτα έρευνας και ανάπτυξης για ελαστομερή και ελαστικά. Η επένδυση αυτή μας επιτρέπει να παρέχουμε ελαστικά με τεχνολογία αιχμής σε εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο. Γιατί να επιλέξετε ελαστικά Aeolus; icon-prices Η AEOLUS TYRES διαθέτει την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής στην

αγορά των ελαστικών

. Αυτό σημαίνει ότι αποκτάτε ελαστικά άριστης ποιότητας, γνωστά για την καινοτομία, την ασφάλεια και την μακροζωία τους, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Τις χαμηλές τιμές μας διασφαλίζουν η υψηλή τεχνογνωσία και η τεράστια εμπειρία μας στην κατασκευή μεγάλης ποικιλίας ελαστικών για κάθε είδος οχημάτων. icon-standard Θέλουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα ελαστικά που υπάρχουν. Γι’ αυτό ο ποιοτικός έλεγχος είναι κορυφαία προτεραιότητα για εμάς. Όλες οι μονάδες παραγωγής μας λειτουργούν σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001 και ISO/TS16949. Τα ελαστικά μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. icon-innovation Στην AEOLUS TYRES επενδύουμε στην τεχνολογία των προϊόντων μας. Ο τέλειος σχεδιασμός και οι υψηλές αποδόσεις των ελαστικών μας οφείλονται στο εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής ερευνητικό μας κέντρο αλλά και στα τέσσερα ινστιτούτα έρευνας και ανάπτυξης που έχουμε δημιουργήσει. icon-safety Η σωστή επιλογή και εφαρμογή των ελαστικών, καθώς και ο συχνός έλεγχος είναι βασικοί παράγοντες ασφάλειας στο δρόμο. Τα ελαστικά AEOLUS TYRES έχουν τις προδιαγραφές, το σχεδιασμό αλλά και την αντοχή που απαιτείται για ακόμη πιο ασφαλή οδήγηση. Στην AEOLUS TYRES είμαστε πάντοτε δίπλα σας, ακόμη και μετά την αγορά, για να σας συμβουλέψουμε για θέματα σωστής και ασφαλούς χρήσης των ελαστικών σας. icon-eco Μας ενδιαφέρει το περιβάλλον και οι πόροι του και εργαζόμαστε σκληρά για την προστασία του. Όλες οι πρώτες ύλες μας ακολουθούν τον κανονισμό REACH EK 1907/2006. Στα εργοστάσιά μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μικρότερη εκπομπή ρύπων και θορύβου. Τα ελαστικά μας συγκεντρώνουν την υψηλότερη βαθμολογία σε δοκιμασίες και εσωτερικούς ελέγχους και συμβάλλουν στη μείωση εκπομπών CO2 και ηχορύπανσης.

Γνωρίστε το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Aeolus Tyres

aeolus-tyres-factory Ο μισός αιώνας εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην βιομηχανία των ελαστικών, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα εργοστάσια και εγκαταστάσεις, καθιστά την AEOLUS ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών της Ασίας. Η εταιρία είναι γνωστή για την ποιότητα, την καινοτομία, τη μακροζωία και για τις χαμηλές της τιμές. Η μεγάλη ποικιλία των ελαστικών που κατασκευάζονται (από επιβατικά, μέχρι χωματουργικά και ελαστικά φορτηγών και βαρέων μηχανημάτων) δείχνει την σταθερότητα και την αδιαμφισβήτητη εμπειρία της εταιρίας στον κλάδο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1965 και ανήκει πλέον στους 20 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο υιοθετώντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας. Κάθε χρόνο η AEOLUS παράγει περίπου 5,5 εκατομμύρια ελαστικά για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων. Η δραστηριοποίηση της στην Ευρωπαϊκή αγορά ξεκίνησε το 2002 και ήταν άμεσα επιτυχής. Η AEOLUS εισήγαγε ελαστικά φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων, χωματουργικών και γεωργικών μηχανημάτων, όπως επίσης και την σειρά επιβατικών AEOLUS ACE. Ποιοτικά ελαστικά στη σωστή τιμή Η AEOLUS αποτελεί τη μοναδική επιλογή για κάποιον που θέλει τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, κάτι που αποδεικνύεται από τις υψηλές βαθμολογίες που έχουν τα ελαστικά στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα. Η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται με αυστηρά κριτήρια και υπό υψηλές προδιαγραφές, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρει:
 • Υψηλότερη ποιότητα
 • Χαμηλή αντίσταση κύλισης
 • Εξαιρετικό κράτημα
 • Υψηλή χιλιομετρική απόδοση
 • Αξιοπιστία και ασφάλεια κατά τη χρήση
 • Μεγάλη προστασία από τη φθορά
 • Αειφόρος παραγωγή σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο
Οι παραγωγή πραγματοποιείται σε υπερσύχρονο εργοστάσιο αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας το οποίο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001 και ISO/TS16949. Όλα τα ελαστικά AEOLUS που εισάγονται στις χώρες της Ε.Ε. συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές της, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου RDW για τα μηχανοκίνητα οχήματα. aeolus-tyres-4 Προϊόντα Τα ελαστικά Aeolus πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για να επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία σε διάφορες δοκιμασίες και εσωτερικούς ελέγχους. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά Aeolus μειώνουν τις εκπομπές CO2 και την ηχορύπανση. Παραγωγή Η διαδικασία και τα εργοστάσια state-of-the-art παραγωγής χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και παράγουν λιγότερες εκπομπές ρύπων και θόρυβο. Με σεβασμό στο περιβάλλον Η Aeolus Tyres εργάζεται πολύ σκληρά για να διατηρήσει το περιβάλλον και, συνεπώς, οικολογικό και βιώσιμο μέλλον Πρώτες ύλες Όλες οι πρώτες ύλες είναι σύμφωνα με τον κανονισμό REACH ΕΚ 1907/2006. EK Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ εγγυάται την αντικατάσταση των ελαστικών που ενδεχομένως υποστούν τυχαίες και μη επιδιορθώσιμες βλάβες μετά από κλατάρισμα, σύγκρουση σε πεζοδρόμιο ή άλλα εμπόδια και πυρκαγιά Η ισχύς του προγράμματος είναι 12 μήνες ή 15.000 χλμ. από την ημερομηνία τοποθέτησης των ελαστικών. Ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών -Το ελαστικό αυτοκινήτου υψηλής απόδοσης για υψηλές απαιτήσεις PrecisionACE2 AEOLUS_0007_AH03 Το PrecisionACE2 πείθει ιδίως χάρη στις υψηλές του επιδόσεις ασφαλείας σε υγρό οδόστρωμα. Σε αυτό προστίθενται χαρακτηριστικά όπως η μεγάλη διάρκεια ζωής, η άνεση και μία ευχάριστη αίσθηση οδήγησης. Χάρη στο βελτιστοποιημένο συνολικό προφίλ επιτυγχάνει υψηλή οδηγική ευστάθεια και προβλέψιμη συμπεριφορά απόκρισης σε δύσκολους χειρισμούς. Με το νέο PrecisionACE2 η AEOLUS τηρεί τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της και επιτυγχάνει ακόμα περισσότερα: το PrecisionACE2 φέρει το σήμα ποιότητας TÜV MARK QUALIFICATION του Οργανισμού TÜV SÜD PRODUCT SERVICE [αρ. αναφοράς 713048423 / AH03*] πιστοποιώντας τη συμμόρφωσή του με τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα. Η ισορροπημένη του συνολική απόδοση επιτρέπει βέλτιστες επιδόσεις. a
 • Χάρη στις τέσσερις πλήρως διερχόμενες επιμήκεις αυλακώσεις με διευρυμένη γραμμή περιγράμματος, το ελαστικό είναι σε θέση να απορροφά και να απάγει μεγάλες ποσότητες νερού, περιορίζοντας το ενδεχόμενο υπερσυγκέντρωσης νερού και υδρολίσθησης.
 • Το σύγχρονο μείγμα της γόμας πέλματος πληροί τις πλέον διαφορετικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου ελαστικού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρόσφυση και την πέδηση σε υγρό οδόστρωμα. Επιπλέον, η μικρή αντίσταση κύλισης περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου μειώνοντας ταυτόχρονα και τις εκπομπές ρύπων.
-Το ελαστικό για ασφαλή οδήγηση PrecisionACE precisionace Για όποιον δίνει μεγάλη αξία για την ασφάλεια: Το PrecisionACE επιτυγχάνει πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα Β. και εντυπωσιάζει με την αντοχή, την άνεση, τη χαμηλή στάθμη θορύβου και χαμηλή αντίσταση κύλισης. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει ασφαλή οδική συμπεριφορά.
 • Πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα Β.
 • Ιδιαίτερα κατάλληλο για τις απαιτήσεις στην καθημερινή χρήση
 • 4 διαμήκη αυλάκια για τη βέλτιστη απορρόφηση νερού
 • Ενισχυμένη μπάρα στην περιοχή των ώμων για καλύτερο χειρισμό
 • Συμμετρικό πλέγμα
-Το ελαστικό υψηλών επιδόσεων για ένα σπορ στυλ οδήγησης SteeringACE steeringace-big Το SteeringACE προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό μέγιστης πρόσφυσης, βέλτιστη συμπεριφορά του τιμονιού και αρμονική επαφή με το δρόμο. Γερό σχέδιο πέλματος στην περιοχή των ώμων δίνει πολύ καλή πρόσφυση.
 • Σπορ ασύμμετρο πέλμα
 • 4 διαμήκη αυλάκια για τη βέλτιστη απορρόφηση νερού
 • Συνεχή μεσαία μπάρα για εξαιρετική σταθερότητα
 • Ενισχυμένη μπάρα στην περιοχή των ώμων για καλύτερο χειρισμό
 • Ζώνη ενίσχυσης νάιλον για μέγιστη ακρίβεια διεύθυνσης
-Το οικονομικό ελαστικό GreenACE greenace Όποιος εκτιμά την αξιοπιστία με μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τιμής και τα χιλιόμετρα θα εκτιμήσει το GreenACE. Το GreenACE συνδυάζει χαρακτηριστικά χειρισμού πρώτης τάξεως με την άνεση και χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα Β.
 • Ιδιαίτερα κατάλληλο για τις απαιτήσεις στην καθημερινή χρήση
 • Βελτιστοποιημένo πέλμα για υψηλή χιλιομετρική απόδοση (“bolt” design)
 • Ενισχυμένη μπάρα στην περιοχή των ώμων για καλύτερο χειρισμό
 • Υψηλή χιλιομετρική απόδοση και ένα πολυ-κατευθηντήριο πέλμα.
-Το άνετο SUV ελαστικό CROSSACE crossace Το ελαστικό SUV για άνετη και ξεκούραστη οδήγηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις οδικές μεταφορές και μέτρια χρήση off-road. Το πέλμα παρέχει βέλτιστη σταθερότητα, εξαιρετική πρόσφυση και απορρόφηση ύδατος πρώτης κατηγορίας. Ιδιαίτερα κατάλληλο για μικρού και μεσαίου μεγέθους SUV.
 • Πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα Β.
 • Συνδεμένα μπλοκ ώμου για υψηλή σταθερότητα.
 • Delta μπλοκ πέλματος για τέλεια ισορροπημένη οδήγηση
 • Η υψηλή σταθερότητα πέλματος ελαχιστοποιεί την ανομοιόμορφη φθορά και εξασφαλίζει τη σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα.
-Η επαγγελματική μεταφορά TRANSACE transace-big Ένα κλασικό ελαστικό μεταφορέα για την κυκλοφορία παράδοσης. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους απαιτητικούς στην εμπορική χρήση: ανθεκτικό, ισχυρό και επίσης κατάλληλο για ακραίες καιρικές συνθήκες. Το TransACE είναι ιδανικό για τις ειδικές απαιτήσεις των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.
 • Δύο συνεχόμενα πλευρά στο κέντρο για να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση της καμπύλης, ακόμη και με υψηλά φορτία
 • Το στιβαρό πέλμα και η βέλτιστη επιφάνεια επαφής προσφέρουν οδηγική ευστάθεια και καλό χρόνο απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης, καθώς και ομοιόμορφη φθορά του πέλματος
-Το ελαστικό για όλες τις συνθήκες 4SEASONACE AEOLUS_0008_AA01-4SEASONACE Το 4SEASONACE έχει μία εντυπωσιακή και εξαιρετικά ομοιογενή τεχνολογία που καθιστά δυνατή την ωφέλεια από τη βέλτιστη απόδοση κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εποχών του χρόνου στις καιρικές συνθήκες της κεντρικής Ευρώπης. Πληροί όλες τις υπάρχουσες προδιαγραφές και φέρει το σύμβολο της νιφάδας χιονιού.
 • Αναπτύσσει “πλήρεις ενώσεις πυριτίου”
 • Το σχέδιο πέλματος είναι κατευθυντήριο για εξαιρετικό κράτημα
 • Ευφυής τοποθέτηση των εγκοπών (σχισμών) για αξιόπιστο κράτημα
 • Υψηλή χιλιομετρική απόδοση και η καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα
 • Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την αντίσταση κύλισης
    tora-elastika.gr team Screenshot_2016-08-05-15-09-17 Επώνυμα ελαστικά και ζάντες 210 69 22 220 Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *