Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν

ΕΛΑΣΤΙΚΑ PIRELLI

ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Η

αγορά ελαστικών

ενός αυτοκινήτου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διαφορετικές εποχιακές καιρικές συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν έχει σαν αποτέλεσμα ένα υψηλό επίπεδο επιδόσεων και ασφάλειας, μείωση φθοράς και βέλτιστη οδηγική εμπειρία.

Γι’ αυτό, ο κατάλογος ελαστικών Pirelli περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα ελαστικών για όλες τις εποχές και όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.

Χειμερινά Ελαστικά

Η Pirelli έχει δημιουργήσει μία πλήρη σειρά χειμερινών ελαστικών, που προσαρμόζονται άμεσα στις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η γόμα των ελαστικών εγγυάται βέλτιστο κράτημα και καλύτερη ελκτική πρόσφυση σε βρεγμένους ή στεγνούς δρόμους για μείωση της υδρολίσθησης. Τα χειμερινά ελαστικά της Pirelli είναι η λύση που αναζητάτε για την αντιμετώπιση της χειμερινής σεζόν με απόλυτη ασφάλεια.
Τα χειμερινά ελαστικά Pirelli είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μία αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας οδηγική εμπειρία σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όταν πέφτει η θερμοκρασία. Ένα χειμερινό ελαστικό πρέπει να είναι ασφαλές, αξιόπιστο και να προσφέρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στο δρόμο. Ο κατάλογος χειμερινών ελαστικών Pirelli δημιουργήθηκε μετά από προσεκτική μελέτη των οδηγικών αναγκών σε αντίξοες καιρικές συνθήκες για τη διασφάλιση της ασφάλειας και των υψηλών επιδόσεων, ανεξαρτήτως καιρού. Στον κατάλογο χειμερινών ελαστικών Pirelli μπορείτε να βρείτε προϊόντα κατάλληλα για όλες τις μάρκες και τους τύπους αυτοκινήτων όπως: Τα χειμερινά ελαστικά Pirelli είναι σχεδιασμένα για να διασφαλίζουν βέλτιστη πρόσφυση σε βρεγμένους δρόμους, απόκριση και άμεση προσαρμογή στις αλλαγές του καιρού. Όλα τα προϊόντα στον κατάλογο χειμερινών ελαστικών Pirelli ξεχωρίζουν από την ετικέτα M+S (mud & snow) και το σύμβολο του βουνού με μία χιονονιφάδα (Snowflake), που πιστοποιεί τις ανώτερες επιδόσεις του για δρόμους καλυμμένους με χιόνι. Η ειδική σχεδίαση πέλματος σε συνδυασμό με την καινοτόμο γόμα του ελαστικού είναι σημαντική για τη διασφάλιση της συνολικής πρόσφυσης σε χαμηλές θερμοκρασίες, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το οδηγικό στυλ και παράλληλα μειώνοντας τη φθορά του πέλματος. Επιλέξτε καινοτομία και ασφάλεια, ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα στο κατάλογο χειμερινών ελαστικών Pirelli.
Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelli

Θερινά Ελαστικά

Με την έναρξη του καλοκαιριού, η Pirelli βρίσκεται στο πλευρό σας, προσφέροντάς σας τις επιδόσεις και την ασφάλεια που χρειάζεστε. Τα θερινά ελαστικά της Pirelli κατασκευάζονται από μία γόμα ειδικά σχεδιασμένη για αξιόπιστη συμπεριφορά σε μεσαίες έως υψηλές θερμοκρασίες, που διατίθεται σε ποικίλες εκδόσεις για όλους τους τύπους οχημάτων, από αυτοκίνητα πόλης μέχρι SUV, sedan και σπορ μοντέλα. Το προφίλ ενός θερινού ελαστικού υιοθετεί μία ειδική, καινοτόμο σχεδίαση που πετυχαίνει χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, άριστη πρόσφυση στο δρόμο και μειωμένες αποστάσεις ακινητοποίησης.
Για μέγιστη απόλαυση της καλοκαιρινής σεζόν, πρέπει να επιλέγετε τα κατάλληλα ελαστικά – ελαστικά που μπορούν να σας προσφέρουν μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία, με έμφαση στην ασφάλεια. Η Pirelli ανέκαθεν επένδυε σε τεχνολογικές καινοτομίες, για να μπορεί να προσφέρει μοντέρνες λύσεις που συμβαδίζουν με τη εξέλιξη της βιομηχανίας. Ο κατάλογος θερινών ελαστικών Pirelli είναι το προϊόν πολυετούς έρευνας και δοκιμών, για τη δημιουργία προϊόντων με μοναδικές επιδόσεις και δυνατότητες εξατομίκευσης. Η μεγάλη ποικιλία των θερινών ελαστικών Pirelli ικανοποιεί όλες τις ανάγκες με μία ολοκληρωμένη γκάμα που καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, από αυτοκίνητα πόλης μέχρι σπορ οχήματα, sedan και SUV. Η προϊοντική προσφορά ποικίλει ανάλογα με την εφαρμογή, με προτάσεις όπως το Cinturato P1 Verde, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτοκίνητα πόλης, ή το Scorpion Verde, για SUV και crossovers, και ελαστικά όπως το P Zero, για δυνατές συγκινήσεις στο τιμόνι του σπορ μοντέλου σας. Κάθε προϊόν του καταλόγου θερινών ελαστικών Pirelli δημιουργήθηκε με κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες του οδηγού όπως τέλειο έλεγχο, επιδόσεις σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, μειωμένη φθορά και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία. Η καινοτόμος σχεδίαση πέλματος και τεχνολογία γόμας των θερινών ελαστικών σας επιτρέπει να οδηγείτε χωρίς δισταγμό. Ελαστικά σχεδιασμένα να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας πάντα ένα υψηλό επίπεδο συμπεριφοράς και απόκρισης, με τέλεια πρόσφυση στις στροφές. Επιλέξτε μόνο αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητό σας! Βρείτε το κατάλληλο ελαστικό για εσάς τώρα, στον κατάλογο θερινών ελαστικών Pirelli.
Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelli
Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelli
Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelliΗ χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelli

Ελαστικά ” Παντός Καιρού “

Πρακτικότητα και λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα του καταλόγου ελαστικών All Season της Pirelli. Αυτά βασίζονται σε ένα τεχνολογικό μίγμα που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά τόσο των θερινών όσο και των χειμερινών ελαστικών και προσφέρουν μία μοναδική λύση για όλες τις εποχές του χρόνου. Τα καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα της Pirelli αποτυπώνονται άριστα στο Cinturato All Season, την καλύτερη εναλλακτική πρόταση έναντι των χειμερινών ελαστικών για μεσαία και μικρά αυτοκίνητα. Αυτό το επαναστατικό ελαστικό υιοθετεί επίσης την τεχνολογία Seal Inside σε ποικίλες διαστάσεις, που επιτρέπει τη συνέχιση του ταξιδιού ακόμα και μετά από κλατάρισμα. Στον κατάλογο ελαστικών Pirelli, θα βρείτε μία πλούσια γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν πλήρως τις οδηγικές ανάγκες σας.
Το τεχνολογικό υπόβαθρο της Pirelli έκανε εφικτή τη δημιουργία μιας σειράς ελαστικών που σας παρέχουν ασφάλεια όλο το χρόνο, χάρη στην αρμονική ενσωμάτωση των ειδικών χαρακτηριστικών των χειμερινών και θερινών ελαστικών. Ο κατάλογος ελαστικών All Season της Pirelli περιλαμβάνει μία γκάμα προϊόντων σχεδιασμένων για όλους τους διαφορετικούς τύπους οχημάτων και οδηγικών στυλ: • CinturatoTM All Season για αυτοκίνητα πόλης: ελαστικά εφοδιασμένα με το σύστημα “Seal Inside Technology”, που επιτρέπει τη συνέχιση της οδήγησης ακόμα και μετά από κλατάρισμα. Το επίπεδο ποιότητας επιβεβαιώνει η πρώτη θέση στην κατάταξη σε μία από τις πιο έγκυρες δοκιμές της βιομηχανίας, αυτή του Γερμανικού περιοδικού Autobild. • Scorpion VerdeTM All Season για crossover και SUV: κόσμημα τεχνολογίας, σχεδιασμένο για όσους αναζητούν οδήγηση υψηλών επιδόσεων χωρίς να στερούνται την άνεση σε όλες τις συνθήκες. Η καινοτόμος γόμα του ελαστικού, αποτέλεσμα συνδυασμού πολυμερών και πυριτίου, αυξάνει την προσαρμοστικότητα των ελαστικών σε αλλαγές θερμοκρασίας. Η ειδική τεχνολογία τρισδιάστατων (3D) σχισμών βελτιστοποιεί την αποβολή νερού και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο υδρολίσθησης, ενώ εγγυάται άριστη πρόσφυση και μία απολαυστική οδηγική εμπειρία, στης ευθεία ή στις στροφές, σε βρεγμένους ή στεγνούς δρόμους. Πλήρως αξιόπιστα σε χαμηλές θερμοκρασίες, αποτελούν μία βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των χειμερινών ελαστικών. Ο κατάλογος ελαστικών All Season είναι η απάντηση της Pirelli στις απαιτήσεις σας για μέγιστη προστασία και υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Τέλεια το καλοκαίρι, άριστα το χειμώνα, τα ελαστικά All Season θα αλλάξουν πλήρως την αίσθηση που έχετε από το δρόμο.
Η χρήση του κατάλληλου ελαστικού σε κάθε σεζόν by pirelli
Ελαστικά pirelli ΤΩΡΑ στην tora-elastika.gr
Επώνυμα ελαστικά και ζάντες
Τηλ.: 216 900 17 80
Πέτρου Ράλλη 188, Νίκαια
Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *