ΕΛΑΣΤΙΚΟ AEOLUS ACE2

Στα πλαίσια του παγκόσμιου λανσαρίσματος των προϊόντων της, η AEOLUS Tyres παρουσίασε τα ελαστικά της σειράς ACE2 στην πίστα δοκιμών της AMZS, στο Βράνσκο της Σλοβενίας. Οι Έλληνες αντιπρόσωποι των ελαστικών aeolus ήταν εκεί για να γνωρίσουν το ελαστικό υψηλών επιδόσεων Steering ACE2 και το ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων Precision ACE2.
Τα δύο νέα αυτά ελαστικά προστίθενται στην υπάρχουσα γκάμα της AEOLUS Tyres και τοποθετούνται στην κορυφή της σειράς, ακολουθώντας μάλιστα τις αυστηρές περιβαλλοντικές και ποιοτικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής αγοράς.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ AEOLUS
Ελαστικό AEOLUS Precision ACE2
Είναι χωρίς αμφιβολία το κορυφαίο ελαστικό της γκάμας AEOLUS. Με τη νέα γενιά ACE2 η AEOLUS δηλώνει τη δέσμευσή της στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της. Και επιπρόσθετα, το ελαστικό Precision ACE2 αποκτά την ετικέτα TÜV MARK QUALIFICATION του TÜV  SÜD PRODUCT SERVICE, πληρώντας όλες τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το ελαστικό θα διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα 50 διαστάσεων από 60/16’’ έως 35/19’’.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ AEOLUS | ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
AEOLUS Steering ACE2
Το ελαστικό επιδόσεων Steerging ACE2 θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2015, ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει μια σειρά από εξαντλητικά test ώστε να πληροί και αυτό τις υψηλές προδιαγραφές της Ευρώπης. Σχεδιασμένο και εξελιγμένο για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, το  ελαστικό Steering ACE2 διακρίνεται για τις επιδόσεις του σε σταθερότητα, φρενάρισμα αλλά και σπορτίφ συμπεριφορά.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ AEOLUS | ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Στο Βράνσκο της Σλοβενίας
Την πίστα δοκιμών της AMZS επέλεξε η AEOLUS Tyres Co. Ltd. για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους των χωρών και στους κατά τόπους συνεργάτες τις επιδόσεις των νέων της ελαστικών. Η ελληνική αποστολή ταξίδεψε, γνώρισε και οδήγησε στην πίστα δοκιμών τα ελαστικά, διαπιστώνοντας και στην πράξη όλα τα παραπάνω. Μάλιστα εντυπωσίασαν οι επιδόσεις των ελαστικών σε βρεγμένο, τόσο σε διαδικασία φρεναρίσματος όσο και σε σλάλομ.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ AEOLUS | ΤΩΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Επώνυμα ελαστικά και ζάντες
Τηλ.: 216 900 17 80
Πέτρου Ράλλη 188, Νίκαια
Σας ευχόμαστε καλές και ασφαλείς διαδρομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *