ΕΛΑΣΤΙΚΑ CONTINENTAL

unnamed   Από την ίδρυσή της, το 1871, η Continental εργάζεται με έναν στόχο: να φέρνει την ασφάλεια στους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση της οδήγησης. Από το πρώτο ελαστικό με προφίλ πέλματος στον κόσμο μέχρι το πρωτοποριακό eContact και τις καινοτομίες μας στην ασφάλεια της αυτοκίνησης – εδώ και πάνω από 140 χρόνια αναπτύσσουμε σταθερά την εξειδίκευσή μας στην κινητικότητα , τις μεταφορές και την επεξεργασία στοιχείων. Καθώς διαβάζετε αυτά, υπάρχουν περισσότεροι από 200.000 εξαιρετικά καταρτισμένοι συνεργάτες που εργάζονται σε 53 χώρες γι’ αυτόν τον σκοπό. unnamed-1  
Η Continental ιδρύθηκε στο Ανόβερο το 1871 ως η μετοχική εταιρεία “Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie”. Η παραγωγή στο κύριο εργοστάσιο στο Ανόβερο περιλάμβανε μαλακά προϊόντα από καουτσούκ, υφάσματα με επένδυση καουτσούκ, και συμπαγή ελαστικά για άμαξες και ποδήλατα.
 
Το 1898, οι αρχικές επιτυχίες στην ανάπτυξη και την παραγωγή γιορτάστηκαν με την παραγωγή ελαστικών αυτοκινήτων πεπιεσμένου αέρα με απλό πέλμα. Στο γύρισμα του αιώνα το ύφασμα Continental για αερόστατα χρησιμοποιείται για να σφραγίσει τις κυψελίδες αερίου του πρώτου Γερμανικού αερόπλοιου. Το 1904 η Continental έγινε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ανέπτυξε ελαστικά αυτοκινήτων με αυλάκια, το 1905 ξεκινήσαμε την παραγωγή αντιολισθητικών ελαστικών με πριτσίνια, παρόμοια με τα μετέπειτα ελαστικά με καρφιά, και τρία χρόνια αργότερα εφηύραμε την αποσπώμενη ζάντα για αυτοκίνητα περιήγησης. Το 1909, ο αεροπόρος Louis Bleriot ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε πάνω από το στενό της Μάγχης. Οι ιπτάμενες επιφάνειες του μονοπλάνου του ήταν καλυμμένες με υλικό Continental Aeroplan.
 
Στα τέλη της δεκαετίας του 1920, η εταιρεία συγχωνεύθηκε με μεγάλες εταιρείες στον τομέα των ελαστικών για να σχηματίσουν  την “Continental Gummi-Werke AG”.
 
 Το 1951 ξεκινήσαμε την παραγωγή των ιμάντων μεταφοράς από χάλυβα. Το 1955 ήμασταν η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε πνευματικά ελατήρια για  φορτηγά και λεωφορεία. Η μαζική παραγωγή ελαστικών με ζώνη ξεκίνησε το 1960. Περίπου 30 χρόνια αργότερα φέραμε στην αγορά τα πρώτα φιλικά προς το περιβάλλον ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα.
 
Το 1995 ιδρύθηκε το τμήμα Συστημάτων Αυτοκίνησης για να ενισχυθεί η επιχειρηματική δραστηριότητα με την αυτοκινητοβιομηχανία. Παρουσιάσαμε την βασική τεχνολογία για τα υβριδικά συστήματα κίνησης πίσω στο 1997.
 
Σήμερα,  η Continental κατατάσσεται μεταξύ των 5 κορυφαίων προμηθευτών της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως. Ως προμηθευτής συστημάτων φρένων, συστημάτων και εξαρτημάτων για κινητήρες και αμαξώματα, οργάνων, λύσεων ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών συστημάτων των οχημάτων, ελαστικών και τεχνικών ελαστομερών, η Continental συνεισφέρει στην αυξημένη οδηγική ασφάλεια και προστασία του παγκόσμιου κλίματος. Η Continental είναι επίσης ένας ικανός εταίρος στη δικτυωμένη επικοινωνία των αυτοκινήτων.
 
Η Εταιρεία Continental χωρίζεται στο Γκρουπ Αυτοκίνησης και στο Γκρουπ Ελαστικών, και αποτελείται από πέντε τμήματα:
 
Το τμήμα “Αμάξωμα & Ασφάλεια” εστιάζει στις σύγχρονες τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και δυναμικής οχημάτων.
Το τμήμα “Μετάδοση Ισχύος”  αντιπροσωπεύει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις συστημάτων για το σύστημα μετάδοσης κίνησης του σήμερα και του μέλλοντος για τα οχήματα όλων των κατηγοριών.
 
Το τμήμα “Εσωτερικό” συνδυάζει όλες τις δραστηριότητες που έχουν σχέση με την παρουσίαση και τη διαχείριση των πληροφοριών στο όχημα.
 
Το τμήμα “Ελαστικά” προσφέρει τα σωστά ελαστικά για κάθε εφαρμογή – από επιβατικά αυτοκίνητα μέχρι φορτηγά, λεωφορεία και εργοταξιακά οχήματα, μέχρι και ειδικά οχήματα, ποδήλατα και μοτοσικλέτες.  Ελαστικά Continental σημαίνουν σπουδαία μετάδοση δυνάμεων, εξαιρετικά αποδοτική τήρηση πορείας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και υψηλό συντελεστή απόδοσης.
Το τμήμα “ContiTech” αναπτύσσει και παράγει λειτουργικά μέρη, εξαρτήματα και συστήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία και άλλες βασικές βιομηχανίες.
 
-)Το καλύτερο φρενάρισμα. Η καλύτερη τεχνογνωσία.
Η Continental κατανοεί τους δρόμους του κόσμου – και πως να φρενάρει σε αυτούς.
perfect-braking-performance-image0
 
-)Γερμανική τεχνολογία
Όπως και οι εφευρέτες του πρώτου σχεδίου πέλματος ελαστικού στον κόσμο, η Continental επιδιώκει να αποδείξει αυτό το εφευρετικό πνεύμα με κάθε νέο προϊόν.
german-engineering-image0
 
-)Δοκιμασμένα για την ασφάλειά σας
Πριν μπει στην παραγωγή, κάθε καινοτομία της Continental περνάει από εντατικές δοκιμές.
tested-for-your-safety-image0
 
-)Εξειδίκευση στην αυτοκίνηση
Από το 1995, η Continental έχει αναπτύξει σημαντικές κρίσιμες τεχνολογίες για πιο ασφαλή και πιο άνετη οδήγηση.
automotive-expertise-image0
 
-)Πρώτη Τοποθέτηση Οι αυτοκινητοβιομηχανίες χρησιμοποιούν μόνο κορυφαία ελαστικά που ταιριάζουν με τα ανώτατα ποιοτικά πρότυπα. original-equipment-image0 -)Ανεξάρτητες δοκιμές ελαστικών Όταν αναπτύσσουμε τα κορυφαία ελαστικά μας, εξετάζουμε προσεκτικά κάθε στοιχείο ασφάλειας και απόδοσης. Αποτέλεσμα: κορυφαίες αξιολογήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *